priebe logo

 menu1

Walthers Musikcafe Skanderborg

Tæppe til salsopdeling på Walthers Musikcafé i Skanderborg

Ledelsen i Skanderborg Festivalklub har i mange år puslet med tanken om et fast spillested i Skanderborg. Her ville man forfølge en af målsætningerne om at støtte musik og ungdomskultur i Skanderborg med et forum til unge. Stedet skulle samtidig være en vigtig del af byens og borgernes liv; men også et sted hvor fremtidens festivalarrangører og festivalpublikum kunne fødes og mødes.

I sommeren 2012 er projektet endelig blevet ført ud i livet; Skanderborg Festivalklub har fundet egnede lokaler og slået dørene op for Walthers Musikcafé. Det store lokale skulle dog inden ibrugtagning forsynes med en opdelingsmulighed, således at man kunne afskærme en del, når pladsbehovet ikke var så stort, og der ikke var brug for en scene. Behovet var et cafélokale ud mod fortovet, hvor almindeligt caféliv florerer i dagtimerne og de aftener, hvor der ikke er musik. Men caféen skulle også kunne åbnes ind til den anden afdeling, som bl.a. omfatter en lille scene, beregnet til live musik. Med denne løsning ville caféen kunne rumme op til 150 tilskuere.

Lydafskærmning sikrer en intim stemning i den hyggelige café

Priebe Sceneteknik har leveret den enkle, men praktiske løsning: Rullegardiner, som fra loft til gulv deler lokalet op i to og sikrer den intimitet, som harmonerer med cafélivet, når der ikke er livemusik. Gardinet sikrer effektivt den nødvendige afskærmning på en nem og enkel måde. Walthers Musikcafé råder nu over muligheder for både den intime café og det lidt større musikarrangement. Priebe Sceneteknik har samtidig leveret udstyr til en sceneløsning omfattende scenepodier, sceneinddækningstæpper og rig til lys o. lign.

Priebe Sceneteknik er meget glade for samarbejdet med Skanderborg Festivalklub og Walthers Musikcafé.

Gå tilbage til Tekstil referencer

Priebe har leveret tæpper til salsopdeling på Walthers Musikcafe