priebe logo

 menu1

Sanseudstilling Kunsthallen Brandts

Priebe Sceneteknik leverer telt til Sanseudstillingen 2012 i Kunsthallen Brandts

Kunsthallen Brandts i Odense er en af pionererne, når det gælder formidling til børn og unge, og man har gennem 24 år arrangeret sanseudstillinger. Sanseudstillingen 2012 består af en kæmpestor labyrint, hvor børnene kan gå fra rum til rum, mærke forskellige stemninger skabt af lyde og dufte, og måske få et glimt af fantasivæsener. Udstillingen er skabt af scenograf Luise Midtgaard og dramaturg Betina Birkjær.

Spilerteltet med flere rum lader børnene få andre oplevelser

Til sanseudstillingen 2012 har Priebe Sceneteknik produceret et stort telt, som indgår som en vital del af labyrinten. Teltet omfatter et midtertelt med en diameter på godt 4 m med fem annekser, hvor det ene er ind- og udgang. Der er anvendt brandhæmmende spilerdug i en kvalitet, som lader børnene fornemme lys og mørke fra omgivelserne. I annekserne er der placeret kanaler, hvor luft pustes ind og suges ud eller frit bevæger sig igennem, så man opnår en illusion om vind. Teltet er med til at give børnene en totaloplevelse af en sanselig verden.

Teltet er udført i to separate stykker og samlet af en gennemgående lynlås. Det er herefter ophængt på et hjul, som er placeret rundt om en af kunsthallens søjler, og efterfølgende udspændt ved hjælp af gjordbånd med øjer, som er syet på alle kanter. Teltet står således stabilt, men stadig bevægeligt i hallen og udgør et inspirerende element i sanseudstillingen.

Hos Priebe Sceneteknik er vi stolte af den spændende opgave fra Kunsthallen Brandts.

Gå tilbage til Tekstil referencer

Fotos: Lindhardt og Krüll

Sansetelt til Kunsthallen Brandts