priebe logo

 menu1

Teater og Koncertsalen Esbjerg Musikhus

Totalstyring af teknikken omkring scenen i Teater- og Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg

Den markante bygning, som rummer Musikhuset Esbjerg, er tegnet af arkitekterne Jørn og Jan Utzon og danner årligt rammen om flere end 250 kultur- og erhvervsarrangementer. Det årlige besøgstal ligger på ca. 135.000 gæster, og musikhuset udgør dermed Sydvestjyllands kulturelle mødested.

Musikhuset rummer en stor sal med 1.121 pladser og over 400 m2 scene, en mindre teater- og koncertsal med 471 pladser samt en foyerscene, foredragssal og mødelokaler.
Priebe Sceneteknik har stået for totalleverancen på teaterudstyret til Teater- og Koncertsalen. Projektet omfatter en total sceneinddækning, inkl. fortæpper og prosceniumskappe, røgtæppe, mellemtæppe, bagtæppe, kapper, alurig samt scene- og salstræk med kædetaljer. Fortæppet er produceret af kvaliteten Mazzo Sfumato fra Kvadrat og designet af den hollandske kunstner Jeroen Vinken. Fortæppeskinnen er af typen FlexTrack Heavy, mellem- og bagtæppeskinnerne af typen FlexTrack Light.

PLC system er en del af den avancerede scenestyring

Herudover har Priebe Sceneteknik leveret styring til håndtering og overvågning af bl.a. 20 motoriserede scenetræk, som hver især løfter op til 300 kg og kører med variabel hastighed på op til 1,7 m pr. sekund, samt 2 motoriserede salstræk, som hver især løfter op til 500 kg. Alt styres med et PLC system med styretavler, frekvensomformer og computersystem for konfigurering, fra en bevægelig pult med PC skærm og joysticks.

Også til den store sal har Priebe Sceneteknik leveret udstyr, nemlig træk og mobilt loft.

Samarbejdet med Musikhuset Esbjerg hører til blandt de mange projekter, som vi hos Priebe Sceneteknik er meget glade for og stolte over.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

Priebe har leveret styreteknikken til håndtering og overvågning af bl.a. 20 motoriserede scenetræk Alt styres med et PLC system med styretavler, frekvensomformer og computersystem for konfigurering