priebe logo

 menu1

Spektrum Odders Multihal

Priebe Sceneteknik leverer total sceneløsning til Spektrum Odders Multihal

Priebe Sceneteknik blev i efteråret 2008 kontaktet af Spektrum Odder, som i samarbejde med Odder Teater ønskede en sceneløsning til Multihallen, som er opført i 2008.

Spektrum Odder er et velfungerende center, hvor kultur og idræt spiller sammen i et fællesskab. Man afholder arrangementer af såvel sportslig som kulturel art og tilbyder faciliteter til både større og mindre begivenheder. Ved opførelsen omfattede Multihallen ingen scene, men en moderne og gennemført sceneløsning ville gøre faciliteterne komplette, og man ville kunne tilbyde store forestillinger med mange tilskuere.

Helheden er skabt løse scenemoduler

Den totale sceneløsning er leveret af Priebe Sceneteknik og omfatter 90 stk. Praktikus scenepodier på 1x2 m incl. afdækning. Herudover er der opsat lysbom, rigge til både scene og salslys samt en total scenetæppeløsning med fortæppe i Wool Serge 100% ren uld, sidetæpper, sideben, soffitter og bagtæppe, incl. tilhørende teknik. Endelig har Priebe Sceneteknik leveret afdækningstæpper til salens vinduespartier og balkon, så lys udefra kan afskærmes fuldstændigt. Alle tæpper er naturligvis udført af brandhæmmende materiale.

Fleksible podier giver løsninger, som opfylder mange behov

Med den 16 m brede scene på i alt 180 m2 kan Multihallen nu huse scenearrangementer med op til 925 siddende eller 1800 stående tilskuere, herunder forestillinger fra Det Kongelige Teater, som også indviede scenen med en forestilling. Ud over Odder Teaters årlige forestillinger er Odder Revyen, Musikskolens Nytårskoncert og den traditionsrige Nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps tilbagevendende begivenheder, og herudover afholder man arrangementer som Nordeas årsmøde samt høstfester og julefrokoster. Spektrum Odder kan gang på gang melde om en totalt udsolgt Multihal.

Priebe Sceneteknik er glade og stolte over samarbejdet med Spektrum Odder og de positive tilbagemeldinger fra både professionelle skuespillere og faste brugere af faciliteterne, som alle er tilfredse med det indkøbte udstyr.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

Total sceneløsning til Spektrum Odders Multihal   Spektrum Odder - en total scenetæppeløsning incl. tilhørende teknik