priebe logo

 menu1

Fleksibel scenepodieopstilling til Sct. Knuds Gymnasium

Fleksibel sceneopstilling på Sct.Knuds Gymnasium  Fleksibel scenepodieopstilling på Sct. Knuds Gymnasium

Når pladsen er trang, er fleksibilitet nøgleordet

Sct. Knuds Gymnasium havde gennem længere tid ønsket sig en forbedring af husets sceneløsning, men havde hverken behov for eller plads til en stor, fast scene. Gymnasiet henvendte sig til Priebe Sceneteknik, som tilbød at skræddersy en scenepodieløsning. Ønsket var en fleksibel scene til aulaen, som efter behov skulle kunne installeres forskellige steder.

En skræddersyet scenepodieløsning

Resultatet er en meget fleksibel opstilling bestående af 16 scenepodier med scenebagtæppe, sidetæpper og podietæppe. Scenen er mobil og kan dermed opstilles hvor som helst der er plads. De 16 scenepodiemoduler giver i standardopstillingen en platform på 8 x 4 m, men kan opbygges i andet format, trapper og gelænder kan placeres fleksibelt, alt efter opstillingens formål.

Scenepodieløsningen er nemt pakket sammen og flyttet eller kørt i depot på de scenepodievogne, som Priebe også har leveret, og som kan gå igennem en dør i normal bredde.

Scenetæpperne til den fleksible løsning

Et podietæppe danner afdækning for teknik etc. under scenen. Scenebagtæppet placeres i en fast monteret FlexTrack tæppeskinne; men eftersom tæppet er uafhængige af selve scenen, kan det udelades, når der ikke er behov. Med flytning af tæppeskinnen eller montering af en ny kan der opbygges en fuldstændig scene hvor som helst. Det todelte scenebagtæppe, sidetæpperne og podietæppet er syet af kvaliteten Wool Serge i farven Super Black.

Sct. Knuds Gymnasium i Odense havde sin første undervisningstime tilbage i 1853, som pigeskole i en dagligstue. I 1940 rykkede skolen til sin nuværende placering og de første drenge blev optaget. I 2007 blev gymnasiet udvidet med en stor idrætshal.

Hos Priebe Sceneteknik er vi meget glade for samarbejdet med Sct. Knuds Gymnasium og stolte af den vellykkede scenepodieløsning.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger