priebe logo

 menu1

Sceneløsning til Nørre Vosborg

Priebe Sceneteknik leverer sceneløsning til Vestjyllands fornemste herregård Nørre Vosborg – et kulturelt samlingssted

Nørre Vosborg, som har status som Vestjyllands fornemste herregård, er beliggende 20 km vest for Holstebro. Anlæggets historie kan føres tilbage til 1200-tallet, og stedet emmer af kulturhistorie – af tidligere tiders storhed og ånd. Nørre Vosborg blev overtaget af Realdania Byg i 2004 og derefter gennemgribende genoprettet, restaureret og nyindrettet. Herregården drives nu af Fonden Nørre Vosborg og fungerer som erhvervsmæssigt og kulturelt samlingspunkt i regionen.

Herregården er fredet, og enhver ombygning og ændring er derfor underlagt en lang række begrænsninger. Da man i 2004 besluttede, at den store Sydlade skulle restaureres og indrettes med bl.a. en multisal med en scene, kunne kun håndværksfirmaer med ganske særlig ekspertise og erfaring med restaurering af gamle bygninger deltage i licitationen. Priebe Sceneteknik er meget stolte over at være udvalgt som leverandør af sceneteknikken.

Scenens muligheder er skabt i respekt for den unikke bygning

Sydladens unikke mulitisal har plads til 300 personer, og den faste scene er placeret i nænsom respekt for den gamle bygning. Priebe Sceneteknik har leveret scenepodierne, den tilhørende scenetæppeløsning med for- og bagtæppe, sofitter og sideben, elektrisk kædetaljetræk og håndspilstræk over scene og over publikum. Løse scenepodier samt en gennemtænkt placering af riggene betyder, at scenen kan placeres frit i salen og bygges til den størrelse og højde, der er brug for. En god og fleksibel løsning, der har vist sin fulde bæredygtighed.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

   En gennemtænkt placering af riggene betyder, at scenen kan placeres frit i salen og bygges til den størrelse og højde, der er brug for