priebe logo

 menu1

Teleskopscene til Rosborg Gymnasium

Rosborg Gymnasium fik en teleskopscene, som indrullet fremstår som en trappe, men kan udtrækkes til en scene   Rosborg Gymnasiums teleskopscene, fuld udrullet

En teleskopscene sikrer alsidig og effektiv anvendelse af lokalet

Priebe fik i 2012 en henvendelse fra Entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S vedr. et projekt på Rosborg Gymnasium. Gymnasiets ønskede en sceneløsning, som skulle placeres i tilknytning til kantineområdet. Ideen var en teleskopscene, som indrullet skulle fremstå som en trappe, men som skulle kunne udtrækkes til en scene.

Løsningen blev en teleskopscene i 3 niveauer, hvor det øverste i 90 cm højde er stationært og fastgjort til gulvet. Under det øverste trin er der placeret yderligere 2 podier i hhv. 60 og 30 cm højde, som hver især udrullet har et areal på 670 x 530 cm. Podierne, som er forsynet med styreskinner i siderne samt udtræksstop, kører på hjul; podierne betjenes manuelt og skal inden brug låses fast i sin yderste position. Nederste podie kan udrulles uafhængigt af midterste podie. Er teleskopscenen fuldt udrullet med alle 3 podier, er scenearealet på totalt 108 m2. Herudover er scenen i hver side udstyret med en løs trappe for adgang fra siden samt løse mellemtrin.

Scenetæpperne til teleskopscenen er placeret på en skydevæg, når de ikke er i brug

Bag den listebeklædte skydevæg er scenetæpperne placeret. Både det 2-delte bagtæppe, som er vægmonteret, og det 2-delte fortæppe, som er loftsmonteret, er placeret i en FlexTrack Light tæppeskinne og betjenes manuelt. Fortæppet kører i en valset skinne, som følger den krumme kantinevæg. Tæpperne er syet af sort Wool Serge 100% ren uld, og for at sikre, at de falder smukt, er de i bunden forsynet med tyngdebånd.

Hos Priebe Sceneteknik er vi glade for samarbejdet med Entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S og Rosborg Gymnasium, og vi er meget stolte over den vellykkede teleskopsceneløsning, som sikrer en alsidig og effektiv anvendelse af gymnasiets kantineområde.

Teleskopløsningen er bredt anvendelig - læs om, hvordan en teleskoptribune til tilskuerpladser giver stor fleksibilitet i Frederiksbergs nye KU.BE.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger