priebe logo

 menu1

Kristiansunds vartegn Festiviteten

Ny teknik med elektriske træk til Kristiansunds vartegn Festiviteten

Festiviteten er Kristiansunds berømte fest- og teaterbygning, som hvert år siden 1928 har arrangeret Norges største og mest alsidige præsentation af opera og musikteater i Opera Festugen. Festiviteten er et oplevelseshus for publikum og et sted, hvor både amatører og professionelle aktører kan udfolde sig i gode og tidssvarende lokaler, og med mere end 30.000 årlige besøgende må målsætningen siges at være nået. Festiviteten genåbnede september 2010 efter en omfattende og gennemgribende renovering.

Lys og teknikbomme giver flere muligheder til forestillingerne

I denne forbindelse blev husets teater- og koncertsal udstyret med en helt ny scene, og samtidig med udskiftning af ventilationsanlæg og elektrisk anlæg udstyrede Priebe Sceneteknik salen med helt ny teknik, som bl.a. består af 24 elektriske træk, som hæver og sænker lys, tæpper og øvrige dekoration til forestillingerne. Leverancen omfattede desuden styresystem og betjening bestående af 12” touchskærm.

Operafestugerne i februar har helt siden 1928 begejstret det store publikum og har i kvalitet og indhold placeret sig i international sammenhæng. Seneste satsning er klipfiskoperaen Donna Bacalao, som havde premiere i august 2008, og som allerede er blevet en fast tradition.

Priebe Sceneteknik er meget glade for og stolte af samarbejdet med Festiviteten.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

Total sceneteknikløsning til Kristiansunds vartegn Festiviteten   Samtidig med udskiftning af ventilationsanlæg og elektrisk anlæg har Priebe Sceneteknik udstyret salen med helt ny sceneteknik