priebe logo

 menu1

Koropstilling Taulov Kirke

En særlig optræden kræver særlig opmærksomhed

Derfor er et scenepodie altid en god idé, hvis der ikke er behov for eller plads til en fast scene.

I mange rum er der specielle forhold, der spiller ind, så selvom der måske er et behov for en scene, så kan der være forhold, der gør, at en fast scene ikke er en mulighed. Det er også muligt, at behovet for en scene kun er til stede en gang imellem, eller det kan være, der er behov for at justere scenens størrelse eller højde alt efter,hvilke begivenheder man ønsker at bruge scenen til.

Taulov kirke valgte et fleksibelt scenepodie, da musikken har en stor plads i kirkerummet, og kirkens kor fylder meget. Jævnligt afholder kirken koncerter med eget såvel som gæstekor, og en udfordring var at finde en sceneløsning, der kombinerede funktionalitet og fleksibilitet og som samtidig kunne integreres i kirken uden om døbefonden med respekt for design og æstetik i kirkerummet.

Flytbare scenepodier skaber muligheder, så koret kan ses overalt

Løsningen til Taulov kirke er en kor-tribuneopstilling opstillet i 3 niveauer m. 20 cm højdeforskel mellem hvert niveau. Med denne koropstilling kan alle medlemmer af koret ses, når de optræder. Skal kun en del af koret optræde, vil det være muligt at lave en mindre opstilling, der størrelsesmæssigt passer til den givne lejlighed. Samtidig vil det være nemt at placere opstillingen et andet sted, hvis man ønsker det - i kirken, i sognegården eller måske til en gæsteoptræden i en anden kirke.

Er en fast scene ikke en mulighed, tilbyder Priebe Sceneteknik en skræddersyet scenepodieløsning, der altid kan flyttes og kombineres på forskellige måder efter behov.

Fleksible scener giver løsninger der kan flyttes og ændres:

- En mobil løsning, der er let at sætte op, let at flytte, let at pille ned og let at opbevare, når den ikke er i brug
- Mulighed for at opbygge lige præcis den størrelse scene der ønskes, på det sted der ønskes
- En løsning, der integrerer funktionalitet og design med respekt for æstetikken i rummet
- En løsning, der på kort tid tjener sig selv ind set forhold til, hvis udstyret skal lejes hver gang

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

Flytbare podier giver stor fleksibilitet  Flytbare scenepodier skaber muligheder, så alle kan se koret