priebe logo

 menu1

Afdækningstæpper til DR's Koncerthusets Studio 2

Birketræsplader køres ind foran hinanden for at regulere lyd og efterklang i salen

DR Koncerthusets Studie 2 er inspireret af Hollywoods store produktionsstudier, og studiet giver associationer til rå lagerbygninger og transportkasser med sorte stempler. Studiet fungerer både som prøvesal og koncertsal og kan rumme 540 personer. Scenen er identisk med scenen i Studie 1, mens publikums faste pladser er erstattet af fleksible stolerækker.

På væggene hænger store birketræsplader, som kan køres ind foran hinanden for at regulere lyd og efterklang i salen. De lyse plader er dekoreret med portrætter af 38 udvalgte solister, dirigenter og komponister. Omgivet af musikere som Miles Davis, Carl Nielsen og Kim Larsen er der hermed lagt op til store musikalske oplevelser med både jazz, klassisk, pop og rock.

Studio 2 efterklangsreguleres med tæpper til brug som koncertsal

Salens ene gavlside og dele af de to langsider er dækket af glasruder, og bag disse er teknikken placeret. Til disse glasvægge har Priebe Sceneteknik leveret afdækningstæpper, som kan tages i anvendelse ved koncerter. Disse tæpper dæmper efterklangen, og er giver dermed en god lydregulering i forbindelse med koncerter.  Tæpperne kan, når de ikke anvendes, køres om bag de faste paneler, så de er fuldstændig skjulte.

Priebe Sceneteknik er meget glad for samarbejdet med DR.

Gå tilbage til referencer inden for Sceneudstyr og Sceneløsninger

Afdækningstæpper fra Priebe til DR Koncerthusets Studio 2  Afdækningstæpper til DR Koncerthusets Studio 2  Priebe har leveret afdækningstæpper til DR Koncerthusets Studio 2