priebe logo

 menu1

Projektafdeling

En værdiskabende sparringspartner

Vores projektafdeling har mange års erfaringGennem hundredvis af opgaver har vores projektafdeling samlet en meget bred ekspertise, og vi holder os til stadighed ajour med udviklingen i branchen.

Vores kreative medarbejdere kender til vigtigheden af at opfylde kundens krav, og fordi vi kender mulighederne, finder vi den optimale løsning.

Vi betragter enhver opgave som unik, vi tager hånd om dit projekt fra første streg sættes på papiret, til den afsluttende test er gennemført. Derfor er vores projektafdeling en god og værdiskabende sparringspartner, såvel i planlægnings- og projekteringsfasen som i selve projektforløbet.

 

 

 

 

 

 

 

Tværfagligt samarbejde gør Priebe til den ideelle partner

Én fast kontaktperson følger dit projekt til dørsHos os følger én fast kontaktperson dit projekt til dørs i samarbejde med sit team og sikrer samtidig den afsluttende instruktion i brug af udstyret. Naturligvis samarbejder vi med de professionelle eksperter og øvrige leverandører, som du ellers måtte have tilknyttet dit projekt.

Samarbejde på tværs internt og eksternt sikrer dig bred tværfaglig viden og kompetencer. Med andre ord: Du får ikke bedre partner end Priebe Sceneteknik.

Brug vores KONTAKTFORMULAR, hvis du har spørgsmål eller ønsker en opringning fra os.

 

Løse scenepodier, afdækningstæpper og gennemtænkt rigplacering giver fleksibilitet i Spektrum - Læs mere
Smukke skærmtæpper til Aarhus Rådhus, designet af Arne Jacobsen, genskabt til mindste detalje - Læs mere
Den enkle løsning på støjproblemer i fredede lokaler er støjdæmpende lydtæpper - Læs mere