priebe logo

 menu1

Kvalitet, Miljø & Engagement

Grøn Smiley

groen smiley.ashxSenest har virksomheden den 7. februar 2014 opnået en Grøn Smiley hos Arbejdstilsynet som resultat af Risikobaseret tilsyn. Det betyder, at virksomheden ikke har udestående med Arbejdstilsynet. Den Grønne Smiley er et signal til omverdenen om, at vi hos Priebe har fokus på arbejdsmiljøet.

 

Kvalitetssikring

Vi har opbygget kvalitetssikringssystem i samarbejde med Dansk Industri. Systemet er godkendt til brug for entreprisen på bl.a. Det Kongelige Bibliotek og Operaen i København.

Miljøledelse

Grundet organisationens størrelse har vi valgt at centralisere vores miljøledelsessystem. Vi har derfor oprettet et sikkerhedsudvalg.

Vi får løbende vurderet vores arbejdsplads i samarbejde med BST.
Hos Priebe Sceneteknik arbejder vi ofte i store højder. Derfor har vi et udpræget fokus på kvalitet og sikkerhed. Vores montører er yderst erfarne og arbejder professionelt med respekt for sikkerhedsprocedurer og – foranstaltninger.

Engagement

Hos Priebe er engagement kodeordet i alt, hvad vi laver. Vi engagerer os i vores arbejde og vores kunders opgaver.

Vi interesserer os for vores lærlinge - også når de er på skole. Vi tror på, at samarbejde mellem lærling, uddannelsessted og virksomhed skaber de bedst mulige rammer for et givtigt og produktivt uddannelsesforløb. Og vi tror på, at vi som virksomhed har et ansvar for at fastholde vores lærlinges engagement i deres uddannelse.

DS-bladet har lavet en artikel om vores samarbejde skole, virksomhed og elever imellem.

Vi engagerer os også i vores omgivelser og verden omkring os, og derfor har vi valgt at støtte organisationen FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN.

Brug vores KONTAKTFORMULAR, hvis du har spørgsmål eller ønsker en opringning fra os.