priebe logo

 menu1

Værksted

Standardløsninger og opfindelser, Priebe hjælper med løsninger til alt sceneudstyr

Fra standardløsninger til opfindelser - Priebe leverer det hele Vores mekaniske værksted er en fleksibel og kreativ enhed, der udfører alle former for konstruktioner og montagearbejde, lige fra tilpasning af små detaljer til fremstilling af komplicerede konstruktioner.

Nogle værkstedsopgaver er standard og kan udføres med lagervarer, mens andre ofte kræver mere kreativ tænkning og måske små opfindelser for at blive perfekte.

Det er her, vores professionelle medarbejderes mangeårige erfaring kommer ind i billedet; erfaringen som gør den afgørende forskel og adskiller os fra de andre.

Malerværkstedet arbejder med miljøgodkendte og miljørigtige farver, og vi løser enhver opgave, du måtte stille os over for.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erfaring, knowhow og kreativitetErfaring, knowhow og kreativitet, vi laver løsninger til din scene

Vi leverer kvalitetsarbejde, uanset art og omfang.

Derfor er det altid en god ide at tage Priebe med på råd, både når det gælder nybyggeri, og når det gælder  renovering af eksisterende indretning. Det gælder når I skal bygge en ny scene, eller blot ønsker at forny dele som f.eks. forhæng, teknik, eller måske lyddæmpende foranstaltninger på scenen eller i tilstødende lokaler

Brug vores KONTAKTFORMULAR, hvis du har spørgsmål eller ønsker en opringning fra os.