priebe logo

 menu1

Systue

Vi syr det eksklusive scenetæppe, den funktionelle sceneinddækning - og alt derimellem

Testophænging i Priebes scenetårn
Hos Priebe skaber vi hver dag sceneinddækninger, scenetæpper og tekstilløsninger til en lang række formål.

Nogle dage er det ren rutine, andre dage er det et spørgsmål om at tage en udfordring op og løse den. Uanset hvad, så gør vi vores bedste for, at det lykkes hver gang.

Vores tekstilafdeling er eksperter i denne håndtering af stof, og for vore rutinerede syersker er selv tårnhøje dekorationer og kilometerlange stofbaner en del af dagligdagen.


Dekoration, funktionelle tekstilløsninger, akustikregulering

Vi kan tilbyde et stort udvalg af tekstiler og dekorationsmaterialer, der spænder lige fra folier, dekorationsstoffer i et utal af varianter, til velour, tyl, net, effektmaterialer af enhver art, pailletstof og meget andet. Derudover syr vi lyddæmpende og lydabsorberende tæppeløsninger - fx. lydtæpper med op til 7 lag, som effektivt regulerer akustikken.

For kvalitetssikring af de mange opgaver med stort volumen har vi hver dag glæde af vores 12 m høje og 24 m brede scenetårn.

En af Europas største systuer

Vores systue repræsenterer mange årtiers erfaring og rutine, men det betyder ikke, at den lille rutine-opgave, som kræver en time, får mindre opmærksomhed end projektet, som rækker over flere uger.

Vi ser en stolthed i at skabe værdi for dig og i at levere et veludført stykke arbejde, så det bliver en unik oplevelse næste gang du præsenterer publikum for dit lærred eller sceneinddækning.

Ruller af Divina 3, anvendt til Eske Kath tæppet   En af de mange baner i det store Eske Kath tæppe   Foret sys manuelt sammen med tæppet

Læs mere om nogle af de mange smukke scenetæpper, som Priebe har syet:

Det smukke scenetæppe til Skanderborg Kulturhus, som Eske Kath har tegnet og Priebe har syet
Hendes Majestæt Dronning Margrethes design til Tivolis Koncertsal, udført af Priebe
Scenefortæppe tegnet af kunstneren Malene Landgren til Aalborg Kongres & Kulturcenter