priebe logo

 menu1

Fleksibel løsning til Qatar National Centre

Priebe leverer fleksibel skærm til Qatar National Convention Centre

Da prestige projektet Qatar National Convention Centre skulle bygges, blev det Priebe, der leverede løsningen til to fleksible lærreder, der kan hejses helt op i loftet, hvis man ønsker at bruge hele området som scene.

Qatar National Convention Centre er et af de mest sofistikerede kongres- og messecentre i verden. Målet med Qatar National Convention Centre er at støtte Qatar i sin transformation fra kulstofbaseret økonomi til en videnbaseret økonomi.

Kongrescentret ligger på et over 10 km2 Campus, der huser fakulteter fra verdenskendte universiteter og forskningsinstitutter. Kongrescentret er blevet bygget i henhold til guld certificering standarder for Lederskab i Energi og Miljø Design (LEED) og er godkendt af US Green Building Council.

To lærreder med hhv. FlexFrame og materiale til baggrundsprojektering

Det ene lærred, som Priebe leverede, bestod af neutral grå transparent materiale til bagprojektering. Fordelen med et lærred til baggrundsprojektering er, at har man brug for at gøre den enorme sal mindre, har man stadig mulighed for at vise film på lærredet. Lærredet kan enkelt og nemt fjernes helt fra scenen.

Det andet lærred kan ligeledes hejses helt op i loftet og væk fra scenen, og for at man har mulighed for at regulere størrelsen på lærredet, er der monteret en Flexframe, der består af vertikale paneler, så man kan indstille lærredets visningsområde til netop den størrelse, man måtte have behov for.

Hos Priebe er vi stolte af de løsninger, vi leverede til Qatar National Convention Centre.

Gå tilbage til øvrige referencer inden for Screens

Lærredets visningsområde kan justeres til netop den størrelse, man måtte have behov for  Det fleksible lærred kan hejses helt op i loftet, hvis man ønsker at bruge hele området som scene